Wenkbrauwen en persoonlijkheid.

Volgens Jean Haner, een bekende gezichtsuitdrukkingexpert die onder andere in de Cosmopolitan schrijft, zegt de vorm van wenkbrauwen veel over de persoonlijkheid van een persoon. Hieronder wat leuke voorbeelden van bekende personen en wat hun wenkbrauwen over hun vertellen. Bij Beauty Studio Always Pretty kunnen we met permanente make up ook u elke wenkbrauwvorm geven die u wenst. Welke vindt u het mooist?

 

BritneyPinterest

Korte wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die slecht met stress om kunnen gaan. Ze hebben genoeg aan hun eigen problemen en kunnen drama van vrienden er niet bij hebben.

EvaPinterest

Lange wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor harde werkers die goed met stress om kunnen gaan en competitie niet uit de weg gaan.

TaylorPinterest

Ongevormde natuurlijke wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor wat onzekere mensen die goed gelovig zijn en hun leven structureel en wat voorzichtig leiden.

MeganPinterest

Hoog geplaatste wenkbrauwen  zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die niet zo makkelijk te benaderen  zijn. Ze zijn gevoelig, perfectionistisch en hebben tijd nodig om iemand te leren kennen.

CaraPinterest

Dikke wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor actieve mensen die zelfverzekerd zijn, veel voor elkaar krijgen en zeker niet tegengehouden willen worden.

LillyPinterest

Lage wenkbrauwen die dicht bij elkaar zitten zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die makkelijk in de omgang zijn, hun belofte na komen en je nooit in de steek laten.

JessicaPinterest

Rechte wenkbrauwen zijn volgens Haner typerend voor logische denkers. Deze mensen zijn nuchter en echte doorzetters.

BeyoncePinterest

Ronde Wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die veel om andere mensen geven. Ze zijn erg tactvol en willen het iedereen naar hun zin maken. Ze zijn niet graag alleen.

OliviaPinterest

Wenkbrauwen in een punt zijn volgens Haner typerend voor mensen met humor, spontaan en plezier. Ze zijn snel van begrip, praten snel en willen graag uitgedaagd worden.

PamelaPinterest

Dunne wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die weinig zelfvertrouwen hebben, veel naar andere mensen luisteren en geen beslissingen durven nemen. Ze zijn veel met hun omgeving bezig en zijn soms te lief.

Eerste mijlpaal bereikt, ik ben happy!

De eerste 100 likes op mijn Facebook pagina.

Leuk om te zien wie er allemaal reageren en welke nieuwe mensen er geïnteresseerd zijn in mijn werk. Foto’s plaatsen van de door mij gezette wenkbrauwen maakt toch een hoop mensen nieuwsgierig naar wat permanente make up eigenlijk precies is en krijg ik leuke reacties en vragen. Het is ook erg leuk om elke keer weer de mensen super blij te zien als ze bij mij de deur uitgaan. Geen blote billen gezicht meer, de tijd die het de volgende ochtend scheelt, het liftende effect, die vermoeide uitdrukking weg en ga zo maar door. Allemaal mensen die om verschillende redenen bij mij komen voor de permanente make up, maar die allemaal HAPPY de deur weer uitgaan.Ik hoop dan ook nog veel mensen te mogen behandelen en iedereen HAPPY te maken.

 

 

Beste dames, dit is wat wenkbrauwen kunnen doen met je gezicht.

Zoals ik al eerder op mijn site vermeld heb zijn er veel verschillende mensen en veel verschillende wensen. Maar hier zijn een paar voorbeelden van mensen die nog wel wat tips voor hun wenkbrauwen kunnen gebruiken. Het is ook gelijk het eerste dat je opvalt als je naar de foto’s kijkt. De ene kijkt verbaasd of boos of juist weer te vrolijk. Natuurlijk is het zo dat iedereen zich prettig moet voelen met hoe je er uit ziet, maar hier gaan mijn handen wel van jeuken omdat deze wenkbrauwen wel heel erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking zijn. Maar ik blijf bij mijn motto: You should Always feel Pretty of een ander het nou lelijk vind of niet!

(klik op een foto om de slideshow te starten)

Fail nummer 8 Fail nummer 7 Fail nummer 6  Fail nummer 9Fail nummer 5 Fail nummer 4 Fail nummer 3 Fail nummer 2 Fail nummer 1