Gastenboek

Hier kunt u uw ervaring met Beauty Studio Always Pretty delen.

 
 
 
 
 
Graag uw naam en uw bericht in de velden hierboven invullen. De Anti-spam controlevraag is helaas nodig om rare spam berichten in het gastenboek te voorkomen.
23 entries.
Ria Ria wrote on August 3, 2017 at 08:46
Ik heb na jaren de stap gezet en ben er heel blij mee Marjolein legt alles goed uit wat ze gaat doen. En ik ben nu al super blij met het resultaat. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Dank je wel Marjolein
Marielle Marielle wrote on May 24, 2017 at 18:17
Vorige week mijn wenkbrauwen laten doen. Ik ben er superblij mee. Uitleg heel goed, de vorm in overleg en echt heel mooi. Ik vond t erg spannend, maar dat was echt helemaal niet nodig geweest.
Emilie Emilie wrote on December 16, 2016 at 20:39
Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen en ik ben enorm blij met het resultaat! Aan het begin wordt er een goede uitleg gegeven over de behandeling, de wenkbrauw wordt zo getekend dat het mooi bij je gezicht past. Ze doet het erg professioneel en ze doet alles in overleg om het allemaal voor jou naar wens te maken. een echte aanrader!
Melissa Melissa wrote on April 26, 2016 at 19:53
Vandaag mijn wenkbrauwen doen en super blij mee! Top uitleg en top service! Helemaal happy met mijn nieuwe wenkbrauwen.
Ineke Reurings Ineke Reurings wrote on April 6, 2016 at 14:36
Ik krijg vandaag allemaal complimentjes dat mijn wenkbrauwen er zo mooi uit zien. Dit wilde ik toch even melden.
Ineke Reurings Ineke Reurings wrote on April 5, 2016 at 19:46
Goh, ik heb weer wenkbrauwen. Vandaag voor hairstrokes bij Marjolein geweest en hoewel het allemaal nog moet uitwerken ben ik al heel blij met het resultaat. Bij Always Pretty zit je gewoon heerlijk op je gemak, bedankt Marjolein!
Dana Dana wrote on March 23, 2016 at 21:45
Helaas ben ik niet gezegend met 'volle' wenkbrauwen en de vorm paste ook niet bij mijn gezicht. Dat zag ik pas nadat Marjolein voor de behandeling de goede vorm had getekend wat wel bij mijn gezicht past. Daarna meteen laten zetten en super blij met het resultaat en met de open blik die mijn wenkbrauwen nu geven! Een aanrader dus, en zeker bij Always Pretty. Fijn gesprek van tevoren en goede uitleg.
Denise Denise wrote on January 19, 2016 at 17:24
Vandaag mijn wenkbrauwen gedaan bij Beauty Studio Always Pretty. Ik had ze al eens eerder laten doen bij iemand anders waar ik niet helemaal blij over was. Toen ik zag hoe mooi deze salon het deed heb ik hier gelijk een afspraak bij gemaakt en kon er al snel terecht. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Er zit veel meer vorm in en ze lijken veel natuurlijker. In 1 woord GEWELDIG !! Als je je wenkbrauwen wild laten doen raad ik deze salon aan!!! Nogmaals erg bedankt :).
Angelina Angelina wrote on January 13, 2016 at 13:02
In een woord Super ! ik ga voor me wenkbrauwen hier en heel erg blij mee ! mooi natuurlijk en goede service aanrader !
Nathalie Nathalie wrote on January 6, 2016 at 17:38
Ik heb afgelopen zomer mijn ooglijntjes laten tatoeรซren en met resultaat. Ik ben zeer tevreden en vind dat er met zorg gewerkt wordt aan een mooi eindresultaat. Zeker het geld waard en je hoeft je niet meer op te maken, want het zit altijd goed.?
angelique angelique wrote on January 5, 2016 at 19:57
Vandaag hairstroke laten doen bij deze salon. Was de eerste keer voor mij maar werd super ontvangen. Alles word stap voor stap uitgelegd. Je voelt je gelijk op je gemak. Alles word besproken, er word 100% naar de wensen geluisterd. En je krijgt goede tips. Tijdens de behandeling word je verteld wat er gebeurd, mw is heel meelevend en vraagt ook of je pijn hebt of het nog goed gaat. Het resultaat is ook super precies zoals ik wou. Ik zou deze salon 100% aanraden. Heel klantvriendelijk!!
Carolien Carolien wrote on December 19, 2015 at 10:23
Marjolein heeft bij mij eyeliner gezet als permanente make-up. Ik vind het heel mooi gedaan, ze is vakkundig en ik kan haar zeker aanbevelen. Ik snap dat het spannend is, omdat het zo permanent is, maar bij Marjolein ben je in goede handen. Ze laat ook tussendoor het resultaat zien en vraagt dan of je het zo wil houden of nog iets dikker. Marjolein, van mij krijg je een 10!
Ilse Ilse wrote on December 14, 2015 at 08:13
Na lang dubben toch besloten om voor PMU te gaan voor mijn wenkbrauwen en gekozen voor Beauty Studio Always Pretty, omdat de website duidelijk en overzichtelijk is met mooie foto's, en het daaropvolgende mailcontact prettig was. Ik ben eerst langsgeweest voor een gesprekje, om uitleg te krijgen en om te kijken hoe ik me erbij voelde, en dat was al gelijk een hele positieve ervaring! Marjolein legt rustig en duidelijk uit hoe en wat en luisterd naar je wensen, maar geeft ook advies over wat goed bij je past. Gelijk een afspraak gemaakt om de wenkbrauwen te laten zetten en dat is heel spannend, maar Marjolein gaat heel professioneel te werk en laat bij elke stap weten wat ze doet en alles gaat in samenspraak. Al met al heb ik de hele ervaring als zeer positief ervaren en ik ben heel blij met het eindresultaat! Ik zal Marjolein ook met het volste vertrouwen bij anderen aanraden ๐Ÿ™‚
marlen marlen wrote on December 10, 2015 at 17:17
Weer superblij met mijn wenkbrauwen!!Kan weer mooi de kerst in. Marjolein bedankt!!
Daphne van zwet Daphne van zwet wrote on December 9, 2015 at 00:09
Ladies!! Het is altijd wel spannend om bv je wenkbrauwen te laten tatoeรซren, althans dat is mijn mening het is toch je gezicht!! Maar dan zal ik je twijfels wegnemen die heb je bij deze mevrouw echt niet nodig!! Ik ben bij meerdere pmu salons geweest in deze is veruit de beste! Er wordt heel nauwkeurig gewerkt en ze weet waar ze het over heeft zowel de vorm van je gezicht om de vorm te bepalen en je huidtype om de kleur van je pmu te bepalen de techniek die ze uitoefent is ook echt geweldig hairstrokes was bij mij een vereiste en die heeft ze heel mooi gezet!! Ik ben super tevreden en kan iedereen aanraden hier je pmu te laten zetten.
Nami Nami wrote on November 25, 2015 at 20:02
Marjolein is zeer deskundig en ervaren. Zij weet welke vorm en kleur het beste bij het gezicht passen. Zij is gespecialiseerd in verschillende huidtypes en huidtinten. Hierdoor weet zij welke nazorg de huid nodig heeft. Marjolein is ook een erg leuke dame bij wie het dan ook erg gezellig is.
Yvonne Yvonne wrote on November 22, 2015 at 12:22
Ben vorige week voor behandeling bij Marjolein geweest in haar nieuwe salon. Was zoals gewoonlijk gezellig en fijn. Wens haar veel succes met haar salon. Kan het iedereen aanraden .
Byanca Byanca wrote on November 18, 2015 at 18:59
Voor de tweede keer mijn wenkbrauwen laten doen bij Marjolein. Supermooi! Er wordt echt de tijd genomen voor je en je bepaalt uiteindelijk zelf wat je wilt. Maar Marjolein geeft echt goed advies! Ik ben superblij! Niet bang meer dat ik mijn wenkbrauwen eraf veeg! ?
ilja heerema ilja heerema wrote on November 9, 2015 at 08:50
Mn wenkbrauwen laten doen met hairstrokes en echt perfect resultaat!! Wat een verschil. De werkwijze van marjolein is perfect en ze neemt alle tijd ervoor en je gaat niet eerder weg tot je echt tevreden bent, petje af!!?
ida ida wrote on November 6, 2015 at 15:55
Ik ben vandaag voor een opfrisbehandeling van mijn wenkbrauwen en eyeliners bij Marjolein geweest.Dit was na drie jaar wel weer nodig en ben wederom ontzettend blij met het resultaat.Marjolein is een echte vakvrouw die iedere keer precies uitlegt wat ze gaat doen, en je daarom op je gemak voelt. Een absolute aanrader!