Wenkbrauwen en persoonlijkheid.

Volgens Jean Haner, een bekende gezichtsuitdrukkingexpert die onder andere in de Cosmopolitan schrijft, zegt de vorm van wenkbrauwen veel over de persoonlijkheid van een persoon. Hieronder wat leuke voorbeelden van bekende personen en wat hun wenkbrauwen over hun vertellen. Bij Beauty Studio Always Pretty kunnen we met permanente make up ook u elke wenkbrauwvorm geven die u wenst. Welke vindt u het mooist?

 

BritneyPinterest

Korte wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die slecht met stress om kunnen gaan. Ze hebben genoeg aan hun eigen problemen en kunnen drama van vrienden er niet bij hebben.

EvaPinterest

Lange wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor harde werkers die goed met stress om kunnen gaan en competitie niet uit de weg gaan.

TaylorPinterest

Ongevormde natuurlijke wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor wat onzekere mensen die goed gelovig zijn en hun leven structureel en wat voorzichtig leiden.

MeganPinterest

Hoog geplaatste wenkbrauwen  zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die niet zo makkelijk te benaderen  zijn. Ze zijn gevoelig, perfectionistisch en hebben tijd nodig om iemand te leren kennen.

CaraPinterest

Dikke wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor actieve mensen die zelfverzekerd zijn, veel voor elkaar krijgen en zeker niet tegengehouden willen worden.

LillyPinterest

Lage wenkbrauwen die dicht bij elkaar zitten zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die makkelijk in de omgang zijn, hun belofte na komen en je nooit in de steek laten.

JessicaPinterest

Rechte wenkbrauwen zijn volgens Haner typerend voor logische denkers. Deze mensen zijn nuchter en echte doorzetters.

BeyoncePinterest

Ronde Wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die veel om andere mensen geven. Ze zijn erg tactvol en willen het iedereen naar hun zin maken. Ze zijn niet graag alleen.

OliviaPinterest

Wenkbrauwen in een punt zijn volgens Haner typerend voor mensen met humor, spontaan en plezier. Ze zijn snel van begrip, praten snel en willen graag uitgedaagd worden.

PamelaPinterest

Dunne wenkbrauwen zijn volgens Haner kenmerkend voor mensen die weinig zelfvertrouwen hebben, veel naar andere mensen luisteren en geen beslissingen durven nemen. Ze zijn veel met hun omgeving bezig en zijn soms te lief.

One thought on “Wenkbrauwen en persoonlijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *