Eerste mijlpaal bereikt, ik ben happy!

De eerste 100 likes op mijn Facebook pagina.

Leuk om te zien wie er allemaal reageren en welke nieuwe mensen er geïnteresseerd zijn in mijn werk. Foto’s plaatsen van de door mij gezette wenkbrauwen maakt toch een hoop mensen nieuwsgierig naar wat permanente make up eigenlijk precies is en krijg ik leuke reacties en vragen. Het is ook erg leuk om elke keer weer de mensen super blij te zien als ze bij mij de deur uitgaan. Geen blote billen gezicht meer, de tijd die het de volgende ochtend scheelt, het liftende effect, die vermoeide uitdrukking weg en ga zo maar door. Allemaal mensen die om verschillende redenen bij mij komen voor de permanente make up, maar die allemaal HAPPY de deur weer uitgaan.Ik hoop dan ook nog veel mensen te mogen behandelen en iedereen HAPPY te maken.

 

 

2 thoughts on “Eerste mijlpaal bereikt, ik ben happy!

 1. Goedenavond
  Ik heb al getatoeëerde wenkbrauwen gehad was er na 3 jaar bijna af op groupon met korting bij zizoo nieuwe laten ze zijn ongelijk en stukken niet gepakt en de nabehandeling wil ik daar niet was onprofessioneel en als ik bel met klacht dan doen ze heel onbeleeft
  Waar zit uw salon heb van verschillende gehoord dat het mooi wordt gedaan mvg yvon

  1. Hallo Yvon,

   Wat vervelend voor je dat het tot nu toe zo gelopen is. Ik ben gevestigd in Schiedam.
   We kunnen een afspraak maken voor een gratis consult zodat ik kan zien hoe ze er nu uit zien en wat de mogelijkheden zijn om ze mooier te krijgen.

   Groetjes,
   Marjolein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *